Sälllsynt grov och ful gestaltning utan hänsyn till områdets kulturmiljö!

Posted by on 26 mars, 2013

DSC_0050DSC_0049DSC_0047

Dessa tre bilder säger väl allt om vad som håller på att ske med trädgårdsstaden. Kanske det värsta exemplet just nu på en nybyggnation som överexploaterar villatomten och helt förrycker proportionerna i kvarteret. Lövdalens Bygg AB har köpt in och rivit den äldre villan för att sedan bygga dessa barackliknande modulhus på höjden för att kunna klämma in så många bostadsrätter som möjligt. Det här handlar om stora pengar för byggherren och sker med Stockholms stads goda minne!

Helt oprövat misstänker vi att just den här byggnationen lätt skulle vinna första pris för sällsynt grov och ful gestaltning med noll hänsyn till områdets kulturmiljö och arkitektoniska värden. Första pris i ”The house & garden totally disaster”

Comments are closed.